Skynda

Måste till affären och lämna tillbaka filmen, och det regnar typ ute suck. Men ska lyssna på musik på vägen. Får skynda mig lite nu.


Dagens outfit

Här kommer dagens outfit. Har verkligen inte kunnat bestämma mig vad jag ska ha på mig idag. Har seriöst bytt om 10 ggr, allt från jeans, shorts och tights. Och det sistnämda blev det till slut. Men jag måste verkligen åka in till stan och shoppa jeans, en klänning och tröjor. Och jag har äntligen beställt en mysdress från Haléns, en turkos för 300:- ungefär.

Tights från Gina Tricot
Klänning från Gina Tricot


Godnatt

Nä nu ska jag däcka i sängen med en tidning, och imorrn blire bilder på mig - om jag har en bra dag. Godnatt!

Mys

Nu är jag tillbaka! Och vädret var fint nyss, men nu är det grått igen och blåser jättemycket. Hm? Aja var iaf nere och hyrde en film - Changeling med Angelina Jolie, en dubbeltidning med kläder och inredning, marabou och ramlösa.
Träffade Tove i affären också, hon hyrde också film och skulle till stallet sen.

Well nu blire filmmys, hoppas det regnar också - då blir det perfekt. Puss :*
Hur mysigt ser det inte ut?


Lite bråttom

Hej bloggen, har nyss duschat och fixat mig. Underbar känsla att vara nyduschad. Kommer bli en hemma-mysdag idag, eftersom det regnar och är kallt och grått ute. Nu ska jag cykla ner till affären och hyra en film. Får skynda mig lite innan det börjar spöregna, måste föna håret också. Ah! Hörs sen :*





Kollar kläder

Men shit! Har har haft hicka hela dan, försvinner aldrig! Kollar iaf lite på kläder, älskar kläder. Hittade den här jättefina turkosa klänningen på Gina tricot - vill köpa! Finns också i svart också, men turkost är ju lite ovanligare.





Nya cupcakes

Chokladmuffins med vaniljkräm fyllning, sockerpasta och gröna marsipanhjärtan.






Äntligen!

JAAA! Jag fixade buggen, eller det var inte nån bugg egentligen, jag hade råkat raderat några bilder och då visades inte dom. Hursomhelst nu är jag inte irriterad längre ;p

Nya inlägg imorrn! puss på er :*

Bugg???

Min blogg verkar ha buggar, mina bilder syns inte? Iallafall inte på min dator. Ser ni bilderna? Irriterad!

Fotat

Hej läsare! Har fotat lite idag, fokuserade på mina läppar idag. Tyckte många foton blev riktigt bra faktist. Här är några, vad tycker ni? Tycker det ser ganska läckert ut ;p

  



Var är mitt körkortstillstånd?

Sitter här och är lite irriterad. Det är nu nästan 7 veckor sen jag gick på den där körkortskursen för övningskörning, och jag har fortfarande inte fått mitt körkortstillstånd - alltså får jag inte övningsköra än. ÅH vad irriterad jag blir, länsstyrelsen borde ha skickat den för 3 veckor sen, för det ska bara ta nån månad innan det är fixat... Var är mitt körkortstillstånd!?






Trött efter Liseberg

Liseberg med emma var jättekul, allt flöt på och vi åkte allt vi hann.
Lisebergsbussen åkte från Lkpg vid 8, sen åkte vi 4 timmar till Göteborg men stannade också en halvtimme på en rastplats. Var i princip hela dan i Liseberg, från 12-21. Sen 4 timmar tillbaka till Lkpg och var hemma vid 1 på natten.

Vi åkte Balder, Kanonen, Lisebergsbanan, Höjdskräcken, Jukebox, Radiobilarna, Slänggungorna, Spinrock, Uppswinget och var på Spökhotellet. Det vi missade (beroende på lång kö eller brist på tid) som vi ville åka var Flumeride, Hanghai, Uppskjutet och Virvelvinden. 

Vi åt på burger king (dock var det slut på veggburgare) så jag åt pommes. Sen åt vi godis och sockervadd (ett måste) och innan vi skulle åka åt vi jättegoda våfflor. Och jag hann spela bort 10 kr på ett chokladhjul ;p


Vad tyckte jag om Liseberg då?
Balder och kanonen var riktigt kul som vanligt, dock var det 1 timmes kö på balder & 40 min på kanonen. Lisebergsbanan var inte så läskig och inte heller spökhotellet. Slänggungorna blev jag mest bara yr av. Jukebox och radiobilarna var ganska kul. Sen var det första gången jag åkte Spinrock, Uppswinget och Höjdskräcken och alla 3 var riktigt roliga! Dock är det ganska dyrt på Liseberg och en dag med bussresa + åkband + mat + skåp osv = ca. 1000 kr.

Idag är jag trött, får se om jag bloggar sen ikväll  :*




Sitter och myser

Sitter och lyssnar på Radiohead och Thom Yorkes underbara röst. Hur kan man inte gilla låtar som Fake plastic trees, Idioteque eller Karma police? Underbar musik.

Ska duscha snart också, hinner inte göra det imorrn, för jag åker ju halv 8. 
Ska ju till Liseberg med emma :D Så jag måste upp halv 7 (!!) 
och jag som brukar vakna 12...




Cupcakes

Här är mina första cupcakes jag gjorde. Sockerkaksmuffins med cream cheese frosting. 
- blommorna är av sockerpasta som jag färgade blå
- de andra muffinsen är strösslade med rosa "glitter"
 



Här är en bild på dom jag gjorde i torsdags
Sockerkaksmuffins med blå/turkos cream cheese frosting och rosa hjärtan, blir ni sugna?

Dagens outfit

T-shirt från Gina Tricot
Jeans från Dorothy Perkins i London



Godmorgon

Vaknade för en timme sen och åt frukost. Bara för att jag har börjat vakna så sent, typ vid 12 så har mina mattider blivit ganska konstiga. För när vaknar vill jag ju äta nånting lätt - som frukost, så frukosten blir vid lunchtid, sen äter jag lunch vid 15 och kanske några mackor vid 17  och sen vill jag ju inte äta middag vid 18, utan äter igen på kvällen. ;p

Nu ska jag klä på mig och fixa mig!

Hemma igen

Klockan är 12 och jag kom nyss hem från emma!
Har varit med henne hela dagen och haft kul, och hyrt film - I taket lyser stjärnorna. Helt okej film om nån tänkt se den. 

Imorgon vet jag inte vad som händer. Får se om jag gör nått spontant, kanske åker in till stan och solar? Kan ju behövas.
I vilket fall så kommer jag nog göra flera blogginlägg, man måste ju vara aktiv.
Och på lördag ska emma och jag till Liseberg, fan vad kul vi ska ha!

Tänkte lägga upp bilderna på cupcakes'en också men jag gör det imorrn också, är för trött. Vet inte vad jag ska skriva mer, för trött för att tänka, ska sova nu. bye  :*

 

Jag höll vad jag lovade...

ett till inlägg! 

Lite sent kanske? Klockan är ju halv 1 på natten. Men sent och sent, sent är väl typ efter 1? 
Aja, var som sagt ute och fotade lite sen. Gick ut i trädgården bara,, och vid några blommor såg jag en humla. Humlor är så söta. 
Bin och getingar är äckliga, men humlor är tjocka och söta och inte lika aggresiva. 

Så tog lite kort som ni ser under. 




Och för några timmar sen bakade jag cupcakes. Blev perfekta och jättegoda, men resultatet får ni se imorrn ;)
Har bara bakat cupcakes 2 gånger, men mer blir det absolut! 
Aa men nu ska jag snart gå och lägga mig, vill gå upp lite tidigare imorrn och inte vid 12, man missar ju fkt lite av dan. 
Så godnatt läsare :*

Nu är bloggen officiellt igång!

Nu får jag faktist nöja mig med designen för nu vill jag börja blogga.

Ska absolut försöka skriva minst 1 inlägg om dan. Det borde jag väl klara, eller? För jag vill  ha många läsare. Och nej, bara för att min blogg är rosa för tillfället betyder det inte att jag är fjortis - om det var nån som undrade det. Långt ifrån!
Bra nu har vi rett ut det också haha.

Vad har jag gjort idag då? Jag vaknade vid 12 (som jag har börjat göra, eftersom jag går och lägger mig vid 1-2 på natten) och åt frukost ute på altanen. Det var underbart väder med sol och blå himmel. Känns som det var flera veckor sen. Har ju varit tråkigt väder med regn, hagel och åska. På sommaren! Så jag åt iaf frukost ute och sen var jag vid datan ett tag, och sen ut igen och solade. Solade nog i 2,5 timmar. Behöver jag berätta hur skönt det var? Och brunare blev jag också - härligt!

Sen blev det molnigt och nu ser det ut att regna.. igen! suck.
Nej men nu ska jag faktist ut och fota lite innan det regnar. 

Skriver ett till inlägg sen :* 






Bloggen är snart igång

Jag håller på att fixa designen på bloggen, är inte riktigt nöjd än. Så det dröjer
några dar innan bloggen är igång på riktigt. Och då kommer jag skriva inlägg
varje dag om lite allt möjligt.

Men som sagt, det dröjer nog några dagar till. 
Sålänge får ni nöja er med lite bilder och sånt, med det är väl också kul right?
Kommentera gärna!


Pulling daises




Satt och redigerade den här bilden igår, vad tycker ni?

Välkommen till min nya blogg!

Jag har drabbats av bloggfeber!

RSS 2.0